Кандидат-студенти

Защо при нас

Ако сте бъдещ студент, който се интересува от придобиване на степен по компютърни системи и технологии, може би се чудите защо трябва да изберете нашия университет пред други. Ето някои причини, които вярваме, че ни карат да се отличаваме.

Експертен факултет
Членовете на нашия факултет са експерти в своята област с дългогодишен опит в компютърните системи и технологии. Те са запалени по преподаването и са посветени да помагат на учениците да постигнат своите академични и кариерни цели. С тяхното ръководство студентите имат възможност да развият стабилна основа в компютърните системи и технологии и да придобият ценни умения, които са много търсени сред работната сила.

Практично обучение
Ние вярваме, че практическото обучение е от съществено значение за учениците да развият задълбочено разбиране на компютърните системи и технологии. Ето защо ние предоставяме на нашите студенти широки възможности да работят по реални проекти, да си сътрудничат с индустриални партньори и да участват в стажове. Нашите студенти придобиват практически опит, който ги подготвя за предизвикателствата на работното място и им помага да се откроят на конкурентния пазар на труда.

Най-съвременни съоръжения
Нашият университет е оборудван с най-съвременни съоръжения, които предоставят на студентите достъп до най-новите инструменти и технологии. Нашите компютърни лаборатории са оборудвани с най-новия хардуер и софтуер, а нашите класни стаи са проектирани да улесняват съвместното обучение и дискусии.

Кариерни възможности 
Нашите възпитаници са много търсени от работодатели в различни индустрии. Много от нашите студенти си осигуряват стажове и предложения за работа, преди дори да се дипломират.