Get Adobe Flash player

Търсене

Вход


Социална мрежа

Ден на отворените врати за кандидатстуденти

                На 17 Март 2017г. в Университета по хранителни технологии – гр. Пловдив бе организиран Ден на отворените врати за кандидатстуденти. Представени бяха специалностите от трите факултета Технологичен, Стопанския и Технически.

Катедра „Компютърни системи и технологии“ представи възможностите за обучение по едноименната специалност и предимствата това да стане в УХТ Пловдив – екип от млади и амбициозни преподаватели, индивидуална работа със студентите, възможности за международна мобилност по програма Еразъм, легитимни дипломи за инженер по Компютърни системи и технологии, конкурентни, с тези на останалите университети.

otvoreni vrati 2017.03 1otvoreni vrati 2017.03 2otvoreni vrati 2017.03 3Добре дошли, в специалност „Компютърни системи и технологии“
на Университета по хранителни технологии – гр. Пловдив!

Платформа за дистанционно обучение

Уважаеми колеги,

на основание решение на АС (Протокол №8/10.06.2016 г.), моля в срок до 19.05.2017 г., преподавателите извеждащи лекционни курсове за задочни студенти през летния семестър да подготвят и прикачат на платформата за дистанционно обучение необходимите електронни материали.

Във връзка с отзиви на студенти, използващи платформата, препоръчвам преподавателите да предоставят по-голям период на видимист на материалите си (например до ликвидационната сесия на текущия семестър).

 С Уважение,
/ П /
Проф. Н. Менков.

Влез в час 8

                С любезното съдействие на Студентски съвет при УХТ – Пловдив, на 1ви Март 2017 г. се проведе ежегодното състезание „Влез в час 8“. В съревнованието взеха участие отбори съставени от преподавател и двама студенти 3-ти курс от катедри – Анализ и контрол на храните, Компютърни системи и технологии, Автоматика, информационна и управляваща техника; Кетъринг; Хотелиерство и ресторантьорство; Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти; Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката и др. След продължителна и оспорвана „битка“ между състезателите, превес взе отборът на Компютърни системи и технологии, като за пореден път спечелиха първа награда и заслужени аплодисменти! Честито!!!

Гордеем се с Вас!